Under min läkning har målandet med akryl varit centralt och jag har skapat änglar. Alla känslor har gestaltats i skepnad av en ängel. Att blanda färger och i stillhet krafsa fram något gav mig liv och väckte min kreativitet. Jag har nämnt tidigare att det är dags för dessa änglar att lämna min sida. De har gett mig det jag behövde i en märklig tid i mitt liv och nu säljer jag dem, kanske är det någon annan som behöver en liten ängel vid sin sida?

De första tre som säljs är samtliga målade på canvas med ram. Måtten är 27X22 cm. Jag skickar även med ett litet brev med historien bakom ängeln. Är du intresserad av att köpa en tavla kontaktar du mig via info@annaholgersson.com Pris: 250kr/styck

Ängel: Jag är ljus! (Tvilling)

Jag är ljus av Anna Holgersson

Ängel: Skyddad av vreden

Skyddad av vreden av Anna Holgersson

Ängel Sitta tyst?

Sitta tyst? av Anna Holgersson

Jag lever mitt nya liv och gör plats för nya målningar. Just nu försöker jag knäcka koden för att måla norrsken med hjälp av vatten som sprayas som en mist för att få till de rätta stråken. Än så länge har det enbart resulterat i att jag fått måla över allt med svart och börjat om… Tids nog kanske jag får till något och jag vet exakt vad som skall dansa där bland det färgsprakande skådespelet på natthimlen.

//a